En varebil er en helt essentiel del af mange virksomheders daglige drift. Varevognen fungerer som en mobil arbejdsplads og derfor er det vigtigt at indholdet er organiseret, sådan at der er struktur og godt udgangspunkt for at udføre sit arbejde.

Hos Morten Helmig Bilindretning har vi i mange år hjulpet erhvervspersoner med bilindretning. Læs nedenfor om hvordan vi arbejder og hvilke fordele der er ved et skræddersyet design inde i varevognen.

Speciallavet bilindretning

Uanset dit erhverv, så er varebilen din mobile base, hvor du har værktøj, materialer og andre nødvendige genstande. Derfor er det enormt vigtigt at du har tingene opstillet og organiseret, sådan at du nemt kan komme til de nødvendige ting.

Når du samarbejder med Morten Helmig bilindretning får du:

  • Unik og skræddersyet bilindretning der henvender sig nøjagtigt til dit erhverv og branche.
  • Effektiv udnyttelse af varerummet, sådan at hele rummet bruges
  • Fokus på dine arbejdsgange - Med fokus på ergonomi og adgang til værktøj og materialer
  • En holdbar, men let konstruktion, sådan at det ikke tynger varevognen
  • Konstruktioner der kan bruges i flere biler
  • Konkurrencedygtige og personlige priser
  • Rådgivning og vejledning gennem hele forløbet

Vores vigtigste opgave er at skabe en bilindretning der passer præcis til dine behov. Mange timer skal bruges i og omkring varevognen, så tanker omkring ergonomi og daglige arbejdsgange fylder meget i vores forretning. Alle forløb starter med god dialog. Dette danner fundamentet for et godt samarbejde, hvor alle ønsker og behov opnås.

Valg af inventar

Med mange år i branchen og med stor diversitet i kundegrupper, har vi forståelse for at hver branche, endda ned på virksomheds niveau, har brug for deres helt egen skræddersyede indretning. Er du tømrer og har brug for bilindretning med skuffer sørger vi nemt og hurtigt for at hele varevognen er organiseret, hvor du kan nå alle nødvendige redskaber.

Når vi sammen designer din bilindretning tager vi højde for ønsker til inventar, uanset om du søger bilindretning som elektriker, tømrer, anlægsgartner eller noget helt fjerde.

Vi har desuden stor erfaring med varevogne af forskellige størrelser. Har du en mindre bil, så kan du med fordel vælge at få lavet en dobbelt bund, sådan at du kan gemme lange emner væk, fx. stier eller ekstra skuffer. Skal du til at erhverve ny varevogn og er du i tvivl om alle ting kan være i bilen, hjælper vi også gerne, sådan at du får den rigtige varevogn. På den måde får du hurtigt et overblik.

Med den rette bilindretning kan du få mere ind i varevognen end du regner med. På den måde kan du undgå at skulle investere i den helt store varevogn. Ikke nok med at du sparer penge hver dag du kører i en mindre bil, så skåner du også miljøet.

Kontakt os i dag for en skræddersyet løsning

Vi hører tit fra vores kunder, hvor meget den rette indretning betyder for deres dagligdag. Det er let for dem at komme til og fra arbejdspladsen, samt at holde overblik og styr på delene i bilen. Det er hurtigt og nemt at lægge værktøjet på plads.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med bilindretning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 61 28 18 50 eller ved at sende en mail direkte ind til os på helmig83@gmail.com. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular.

Her kan du frit stille spørgsmål eller skrive ind omkring ønsker og behov til din bilindretning. Vi glæder os til at høre fra dig.